Søk i denne bloggen

fredag 6. mai 2011

Ny adresse ... igjen

Utsikt fra gårdsplassen

33 Atlas street
Så har vi flyttet igjen, noen meter unna til et annet hus i samme village. En kjapp opptelling på antall flyttinger siden vi giftet oss gir resultatet 15. Det er jo kun andre gang siden vi kom til Filippinene, men nå tror vi at vi blir boende i ro ei stund. "Hjem er der familien er" ... betyr det at hjemme blir både her og der? Antagelig. Vi er hjemme her fordi det er her vi er nå, men samtidig er vi hjemme i Trondheim også, fordi familien er der.

Zappa forventningsfull ved porten
Heldigvis er det lite vi har greid å samle på og alle klærne er lette sommerklær. Lite skiutstyr og snøfresere å dra på. Bikkja var litt urolig det første døgnet, men nå har alle omgivelser blitt markert og undersøkt så da er det visst greit. Pestkontroll med spraying og div er gjennomført og i morgen er det termittkontroll. Ikke alle husdyr er velkomne, så vi hyrer inn egne firma som forhindrer at de (husdyra altså) blir for mange. Hilde tråkket nesten på en liten slange i hagen forrige uke (men det huset har vi altså flyttet fra).


Lars er inne i sin siste måned som elev ved Faith og har graduation-fest 3. juni. Han påstår at han gleder seg til å jobbe i Trondheim i sommer, treffe venner og være elev på KVT igjen. Kanskje vil han savne noen her? Zappa i hvertfall. 18.juni sitter vi alle tre på flyet til Norge, og vi to eldste returnerer til Manila i august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar