Søk i denne bloggen

fredag 8. januar 2010

Endelig i Manila

Nå er vi endelig på plass i Manila. Nyinnflyttet i rekkehus (Titan Street, unit 12) som er foreløpig bopel inntil vi finner en mer permanent bolig.  Camilla (Garcia de Presno, en av våre nye kollegaer) har tatt godt hånd om oss og gitt mye nyttig info og interessant guiding.  Vi kommer ikke til å lide nød, alt bortsett fra brunost er å få kjøpt - og langt billigere enn i Norge.

Førsteintrykket av Manila gir mersmak.  Fullt av små, smilende og utrolig høflige mennesker.  Mange.  Over alt.  Heftig trafikk med fargesprakende jeepneys (minibusser) og få trafikkregler.  Varmt og klamt (ca + 30, "kjølig" til Manila å være i følge fastboende), men vifter og aircondition hjemme og i butikker.

I helga er det sightseeing, kirkebesøk og sosialt samvær.  Til uka starter språkstudier og forhåpentligvis skole for Lars.  Bilder legges ut senere.

1 kommentar:

  1. hei hei no har jeg sett bloggen deres.skal bli moro å følge me dere.tenker d ble en annen temperatur til dere ja,ikke akurat varmt her i dag nei,kald vind.ha en fin kveld.klem fra janice.

    SvarSlett