Søk i denne bloggen

søndag 8. januar 2012

Hjemme igjen

Bymarka i Trondheim 21. desember
Da er vi hjemme igjen i Manila etter ferie i Norge med herlige dager sammen familie og venner. Nydelige turer med silkeføre og lav sol. Rolige dager på hytta på Røros og fantastisk å gå i byen (Trondheim) uten å stå i kø.

Utsikt fra hytta på Røros
Vi er utrolig heldige som kan reise til fantastiske Norge og ta en pause. Det er rikdom å ha en stor familie og trofaste venner som pleier forholdet til tross for lang avstand. Vi er velsignet som kan gå i vår "gamle" menighet og føle oss velkomne og inkludert.


Det melder seg tanker om det er verdt å forlate alt vi har i Norge, om det er riktig å være lenge borte fra unger og foreldre og om vi heller kunne gjøre mer nytte for oss i Norge enn på Filippinene. Hva det er som egentlig motiverer oss til å reise? Spørsmålet blir ekstra aktuelt når en nettopp har sagt ha det.


Hadde vi ikke hatt vår tro og ment at det var riktig å reise, hadde vi heller ikke vært på Filippinene. Likevel er det veldig greit å bli mint om konkrete ord fra Bibelen i rett tid. Denne gangen fikk vi: "Gå i gang med arbeidet! For jeg er med dere, sier Herren over hærskarene." (Haggai, 2:4)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar