Søk i denne bloggen

onsdag 28. april 2010

Union Church og Fitness First

Vi har bestemt oss for å bli medlemmer av Union Church. Det er en internasjonal kirke hvor alt går på engelsk. En stor og aktiv kirke med mye folk på alle gudstjenester. Gudstjenestene er ulike i formen og rettet mot forskjellige målgrupper. Kirka ligger i Makati, 25 minutter hjemmefra med bil på søndag morgen når det ikke er mye trafikk.

"Vår" gudstjeneste starter 8:30 og er uformell og enkel, med mye lovsang og etter vår forstand med inspirerende, god og klar forkynnelse. Vi trives allerede. Mange hyggelige mennesker som deltar i et variert og stort arbeid. Når en av pastorene i tillegg minner om vår egen gode venn og fremragende pastor fra Salem i Trondheim, Jann Even Andresen, ble valget enkelt.  Å stå sammen mange hundre mennesker fra forskjellige land og synge de samme sangene som i Salem, er også en god opplevelse som gir mersmak. Nå leter vi etter et lite fellesskap tilknyttet kirka å være med i.

Ole Martin har svelget mange av sine prinsipp og blitt medlem på helsestudio, "Fitness First Eastwood City". Årsaken til omvendelsen er voksende alder og mage i tillegg til dårlige alternativ. Alle veier er asfaltert, "marka" er svært langt unna, temperaturen og luftfuktigheten er mildt sagt høy og luftforurensingen i Manila er enorm. Nå trener vi begge på tredemølle og løfter jern, trykker på apparater og speiler oss ca tre ganger i uka. Heldigvis er stedet innefor gangavstand hjemmefra (ypperlig oppvarming i +33 grader) og har åpent tidlig og sent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar