Søk i denne bloggen

tirsdag 23. juli 2013

Hjemme igjen


Da var det slutt på ferien.  Vi er tilbake på jobb på Marinduque.  Det var herlig å være sammen med familie og venner i Norge noen uker.

Vi tar fatt på siste periode på Filippinene.  I november er det slutt for vår del og fast adresse blir Norge på ubestemt tid.

Marinduque, sørlige del

På Marinduque regner det – regntiden er her for fullt.  Så langt har ikke årets tyfoner gjort skade av betydning.  Håper vi slipper en gjentagelse av fjoråret med storflom i Manila og mange menneskeliv tapt lenger sør på Filippinene.  Marinduque er relativt godt beskyttet mot uvær fordi øya er omringet av andre øyer.

I høst er det ingen norske volontører på Marinduque, men flere filippinske.  De er studenter ved Miriam College i Manila og bidrar i organisasjonens ordinære arbeid.  I tillegg til skrive- og informasjonsarbeid vil vi bli opptatt med besøk fra kontoret i Norge, introduksjon av nye utsendinger som skal erstatte oss på Marinduque og andre besøkende.  Besøk er alltid stor stas og viktig for å promotere arbeidet.  Skal du treffe oss når du likevel er innom Filippinene begynner det derimot å haste med billettbestillingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar