Søk i denne bloggen

onsdag 19. januar 2011

Vi er heldige!

                 
Vi er privilegerte! Vi har alt vi trenger, vi er friske, vi trives, vi har jobb, vi har familie og ikke minst; vi har familie som reiser jorda rundt for å besøke oss!

           Sightseeing i Intramuros i Manila

De siste fem ukene har vi hatt besøk. 7. januar reiste Anne-Mette og Ingrid til Norge etter tre uker her. Dagen etter kom Hildes lillesøster Mette og Kjell. De fikk oppleve trafikken og forurensningen i Manila, besøk i fattige områder, vennlige og høflige mennesker overalt, nydelige strender og turkis hav på Boracay.

           På besøk i områder der Misjonsalliansen har arbeid

                                            Mette og Kjell




Hvite strender på Boracay

Kjell nyter stillheten på seibåten
               Seilturen rundt øya endte som rotur!

Nå er Mette og Kjell  på veg tilbake til Norge og vi fortsetter med vårt her på Filippinene. Lars har bare fem måneder igjen til graduation og flytter da tilbake til Norge. Han hadde nettopp sin siste legetime. Nesten ett år har gått siden kneskaden; ett år med operasjoner, uttallige legebesøk og treningstimer hos fysioterapeut. Etter siste operasjon trente han tre-fire timer syv dager i uka!  Han har vært heldig som har møtt dyktige leger og fått god behandling. Det er ingen selvfølge for majoriteten av Filippinenes 99 millioner innbyggere.

- Egentlig bør alle besøke dere! - Misjonsalliansen.no

- Egentlig bør alle besøke dere! - Misjonsalliansen.no

lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år!

Et år i Manila har gått fort. Trolig treffer vi flere av dere i 2011 enn i året som gikk (planlegger ferie i Norge til sommeren). Håper dere får et supert år!

Nyttår feires på samme måte i Manila som i Norge; sammen familie og venner med god mat og fyrverkeri. Eneste forskjellen er at her er det mye mer av alt, i hvert fall folk og fyrverkeri.

I romjula dro vi til Boracay, kanskje den mest kjente stranda og ferieplassen på Filippinene. Herlige dager sammen Ingrid, Anne-Mette (våre to døtre fra Norge) og Lars. Sol, hvite strender og turkis hav. Anbefales!

White Christmas at White Beach, Boracay


Lars og Ingrid